Holistische therapie

Vanuit mijn holistische expertise kijk ik naar het gehele plaatje waar jij uit bestaat. Je bent namelijk zoveel meer dan je lichaam, je gedachten en je emoties. Je bent een Ziel met een lichaam, een energie die al oneindig lang bestaat en die nog oneindig lang zal voortbestaan.

Ik zie op welke plaatsen de energie niet goed stroomt en hoe de verbinding tussen het fysiek- en de energetische lichamen, de geest, emoties en Ziel wordt verbroken. Als je bij mij komt ben je daartoe gedreven door die delen van jou die geheeld willen worden, je blokkades die klaar zijn om opgeheven te worden. Vaak zijn deze blokkades opgeslagen in het onderbewustzijn waardoor ze niet met een goed gesprek te achterhalen zijn. Mijn methodes zijn er dan ook vooral op gericht om je in contact te brengen met je onderbewustzijn.

Samen gaan we terug naar de oorsprong van de blokkades. Wanneer de oorsprong gezien wordt kan deze ook worden geheeld. Ik kijk steeds welke methode voor jou het meest passend is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

        Meditatie

        Hypnose

        Reiki  behandeling

        Specialistische loslaatmethodes

        Herschrijven van de geschiedenis

        Familieopstellingen

        Systemische rituelen

        EMDR 

        Coaching

        Uittesten van mineralen om aanwezige tekorten aan te vullen

Mediumschap/readings

Beantwoorden van vragen met behulp van helderziende waarnemingen, inclusief healing voor:

         Jezelf 

         Overleden dierbaren 

         Kind(eren)

         Dieren

Ook een helderziende waarneming met tarotkaarten behoort tot de mogelijkheden. 

Turning Point holistische coaching en -therapie