Praktische Informatie

Holistisch consult  in mijn praktijk (60-75 minuten)
Volwassenen € 85,- p/u
Kinderen tot 12 jaar € 45,-

Holistisch consult via videobellen, inclusief healing op afstand (60 minuten) *
Reiki behandeling in mijn praktijk (max. 40 minuten) *
Kort consult in mijn praktijk (max. 40 minuten) *
Fotoreading, inclusief healing op afstand *

* prijs op aanvraag.

Consulten worden niet vergoed door de ziektekostenverzekering, dit is een bewuste keuze. Is het voor jou niet haalbaar om 1 van bovenstaande mogelijkheden te betalen, b.v. omdat je een bijstandsuitkering hebt maar heb je wel gerichte hulp nodig? Neem dan contact met mij op om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn. Pinnen is mogelijk.

Algemene voorwaarden jaarprogramma: 

Aanmelding vindt plaats via het aanmeldformulier of whatsapp. Na aanmelding ontvang je een bevestiging en een factuur voor de betaling, na de (eerste) betaling is je aanmelding definitief. Kosteloos annuleren kan tot 14 dagen voor aanvang van het programma, daarna gelden de volgende tarieven:

7-14 dagen voorafgaand aan de startdatum 50% van het totale bedrag.
0- 7  dagen voorafgaand aan de startdatum 100% van het totale bedrag.

Bij tussentijds stoppen met deelname aan het programma blijft de betalingsverplichting bestaan. In het geval van maandelijkse termijnen dient het bedrag voor de volgende maand op de eerste van de maand op mijn rekening te staan. Je betaalt dus vooruit. Bedragen zijn inclusief BTW.

Wanneer je niet aanwezig kan zijn op één van de bijeenkomsten kun je bij een andere groep aansluiten als er meerdere groepen tegelijk lopen. In andere gevallen wordt er eens per 3 maanden een online bijeenkomst gepland zodat je op de hoogte bent van- en aangesloten blijft bij het groepsproces. Voor gemiste bijeenkomsten wordt geen restitutie verleend. Wanneer Turning Point een bijeenkomst annuleert wordt er in gezamenlijk overleg een alternatief gezocht.

Een groep start bij minimaal 8 aanmeldingen. Wanneer een groep niet start wordt er in gezamenlijk overleg een alternatief gezocht. Wanneer er geen alternatief mogelijk blijkt wordt de aanmelding kosteloos geannuleerd. 

Door je aan te melden ga je akkoord met bovenstaande voorwaarden.

Contact
Aanmelden kan via het contactformulier, of bellen/appen naar 06-51279418 Bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak kunnen kosten in rekening worden gebracht in verband met de gereserveerde tijd.

Tot slot
Uiteraard doe ik mijn uiterste best om elk consult zo goed mogelijk te laten verlopen. Toch kan het gebeuren dat er een verschil van mening ontstaat. Je kunt dan een klacht indienen. Voor informatie over de te volgen klachtenprocedure verwijs ik je naar de website van de Nibig, de belangenvereniging waar ik bij ben aangesloten.

Turning Point holistische coaching en -therapie