familie-opstellingen

In deze podcast waarin ik ben geïnterviewd leg ik op een heel duidelijke manier uit wat een opstelling is en wat het doet:

Hoe werkt het?

Bij een bijeenkomst zijn minimaal 10 personen aanwezig, er is ruimte voor 5 vraagstukken. Een vraagsteller vertelt kort welk vraagstuk hij of zij graag opgesteld wil hebben. Ik heb van tevoren al een intake gedaan om alle feiten te verzamelen. Dit maakt dat de vraagsteller niet het hele, vaak gevoelig liggende verhaal voor de hele groep hoeft te vertellen. Daarna vraag ik de vraagsteller om uit de kring van aanwezigen een aantal representanten te kiezen en deze op te stellen in de ruimte. In de opstelling ontstaat een energieveld dat overeenkomt met de energie van het systeem. Hierdoor worden verborgen dynamieken zichtbaar. Door veranderingen in de opstelling aan te brengen kan er een verschuiving in de dynamiek plaatsvinden waardoor de situatie voor de vraagsteller duidelijk wordt en deze met nieuwe inzichten verder kan. Dit kan rechtstreeks invloed op de situatie hebben. Een opstellingenavond wordt gemiddeld eens in de 7 weken aangeboden.

Kosten:
Vraagstellers       € 75,- 
Representanten  € 10,- 
Toeschouwers.    € 10,- 
Koffie en thee zijn verkrijgbaar tegen verenigingsprijzen.

Adres:
Kometensingel 211, 1033BA, Amsterdam

De eerstvolgende bijeenkomst is op 7 juni 2024 van 19.30-22.15 uur. 

Vragen stellen of aanmelden kan via het contactformulier o.v.v. ‘systeemopstelling’ of je stuurt een whatsapp bericht naar 06-51279418.

 

Ik wist wel dat wat ik deed niet goed voelde, maar om daadwerkelijk te handelen naar “gevoel” vond ik moeilijk. Petra hielp me al snel te vertrouwen op mezelf en te prikkelen waar mijn passie ligt, waardoor ik nu de baan heb die ik écht wil en daarbij mijn creativiteit om te zetten in mooie hobby’s en bezigheden.

Ja, ik meld me graag aan voor deze training

Vul onderstaand formulier vrijblijvend in en ik neem vervolgens contact met je op per email met aanvullende informatie of om je vragen te beantwoorden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.