Jaartraining Reiki

 
Tijdens het jaar ‘Reiki, pad naar je ware essentie’:
  • Neem je lekker tijd om in alle rust helemaal tot jezelf te komen. Dagelijkse beslommeringen kun je hier loslaten.
  • Ervaar je de warmte en veiligheid van de verbinding met gelijkgestemden. 
  • Ontvang je de cursussen Reiki 1, 2 en 3 inclusief inwijdingen, ook als je al bent ingewijd. De energie van de aarde en alles wat erop leeft is de laatste tijd razendsnel in frequentie verhoogd. Deze nieuwe inwijdingen helpen je om aan te sluiten op deze frequentie.
  • Ga je vooral praktisch met Reiki energie aan de slag.
  • Ontvang je per module online documentatie.
  • Maak je in 10 hele dagen op een creatieve manier kennis met de chakra’s, bijbehorende auralagen en de kwaliteiten die daaraan verbonden zijn.
  • Werken we o.a. met visualisatie en meditatie, orakelkaarten en opstellingen.
  • Creëer je de basisveiligheid om een liefdevolle hartsverbinding met jezelf en je omgeving aan te kunnen gaan.
  • Leer je het verband tussen emoties en lichamelijke klachten kennen en deze aan elkaar te verbinden.
  • Ontwikkel je je intuïtieve vermogens.
Hoe werkt het?

De aanleiding om dit programma te ontwerpen was dat Reiki zoveel meer is dan een healingtool. Wanneer de zachte, liefdevolle Reiki-energie meer wordt geïntegreerd als energie om de liefde te laten stromen en je eigen lichtfrequentie optimaal te verhogen wordt Reiki het pad naar verlichting waar het voor bedoeld is.

Deelnemers worden niet naar niveau ingedeeld maar ontwikkelen zich gezamenlijk door met- en van elkaar te leren. Na je definitieve aanmelding doen we een telefonische intake (30 minuten) waarin we samen vaststellen hoe dit jaar voor jou persoonlijk het meest op kan leveren. 

Praktische info:

Om te garanderen dat je de juiste begeleiding en aandacht krijgt werk ik met kleine groepen. Een groep bestaat uit maximaal 10 personen. Elke bijeenkomst duurt van 10.00-16.00 uur.

Groep 3 is in het najaar gestart, voor groep 4 (start 1 april 2023) kan nu worden ingeschreven.

Datums groep 3:

12 november, 10 december 2022
14 januari, 11 maart, 15 april, 13 mei, 10 juni, 12 augustus, 9 september, 14 oktober 2023

Datums groep 4:

1 april, 6 mei, 3 juni, 26 augustus, 7 oktober, 4 november,
2 december 2023
6 januari, 3 februari, 2 maart 2024

Investering:

De investering in jezelf bedraagt €1250,-  wanneer je in 1 keer betaalt. Je kunt er ook voor kiezen om in 12 maandelijkse termijnen te betalen, de maandelijkse termijn bedraagt dan €109,95.

Op dit programma zijn algemene voorwaarden van toepassing, deze vind je op mijn website. Bij akkoord word je aanmelding definitief. De groepen raken snel vol, eventueel kun je een optie nemen voor de duur van 2 weken.

Als je meer informatie over het programma wilt dan nodig ik je van harte uit om telefonisch, of via het formulier contact met me op te nemen. Ik vertel je graag meer in een persoonlijk gesprek.

Liefs,
Petra

Ja, ik meld me graag aan voor deze training

Vul onderstaand formulier vrijblijvend in en ik neem vervolgens contact met je op per email om je vragen te beantwoorden

Ik volg nu voor de 2e keer een jaartraining bij Petra en ben er telkens weer verbaasd over hoe snel de verbinding in de groep er is. Petra creëert een veilige omgeving waarin alles er mag zijn. De trainingen geven mij veel kracht en inspiratie.

"Ik kende Petra als Holistich therapeut en besloot daarom mee te doen aan de jaartraining.  Tijdens de jaartraining voel ik veel liefde en verbondenheid met de groep. In deze veilige omgeving kan ik volledig mezelf zijn en mijn eigen pad onderzoeken. Ik ga steeds met veel zin naar de training en aan het einde van de dag voel ik me erg relaxed."