WERKEN MET MIJ

Na jarenlang gewerkt te hebben in het bedrijfsleven, onder meer als teammanager en in de werving en selectie, ben ik mij gaan toeleggen op waar mijn grootste kracht ligt: vanuit een holistische visie en werkwijze unieke en individuele hulptrajecten aanbieden.

Een breed scala aan opleidingen en trainingen (zoals Reiki, holistische EMDR, intuïtieve ontwikkeling, holistische coaching en therapie, NLP, familieopstellingen en Quantum-Touch) maakt het me mogelijk om voor elke vraag een traject op maat te maken.

Mensen verder helpen en een nieuwe kijk geven op grote en kleine levensvragen is de kern van mijn werk. Door mijn directe aanpak is soms één sessie al voldoende om een grote stap vooruit te maken en iemand weer te laten stralen: dat maakt dit werk voor mij zo inspirerend, bijzonder en waardevol.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?

De holistische benadering kijkt naar de mens als geheel zonder onderscheid te maken tussen psychische en fysieke klachten. Het maakt dus niet uit op wat voor manier je vast zit of wat je klachten zijn, ik kan samen met jou de beste aanpak vinden om je verder te helpen. Een aantal vragen waar mensen zoal mee bij mij in de praktijk komen:

 • traumaverwerking
 • overspannenheid en burn-outklachten
 • relatieproblemen
 • huilbaby’s, klachten na een zware bevalling
 • auto-immuunziektes
 • hechtingsproblematiek
 • psoriasis
 • allergieën
 • depressiviteit en angstklachten
 • vermoeidheid
 • als hoog sensitief persoon beter willen leren omgaan met prikkels
 • vragen over loopbaan en persoonlijke ontwikkeling
 • vragen over opvoeding
 • gedragsproblemen bij kinderen

Dit zijn voorbeelden. Wil je weten of ik iets voor jou en jouw specifieke vraag kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Hier onder kan je meer informatie vinden over de mogelijkheden en behandelingen.

Turning Point holistische coaching en -therapie