Petra ter Weeme

Reiki

Tijdens het jaar ‘Reiki, pad naar je ware essentie’:
 • Ontvang je de cursussen Reiki 1,2 en 3 inclusief inwijdingen, ook als je al bent ingewijd. De energie van de aarde en alles wat erop leeft is de laatste tijd razendsnel in frequentie verhoogd. Deze nieuwe inwijdingen helpen je om aan te sluiten op deze frequentie.
 • Ontdek je waardoor tekorten in je leven ontstaan en hoe je de aanleiding kunt helen.
 • Ga je vooral praktisch met Reiki energie aan de slag.
 • Ontvang je per module online documentatie.
 • Maak je deel uit van de online community en kun je meedoen met tussentijdse online bijeenkomsten.
 • Maak je in 10 hele dagen op een creatieve manier kennis met de chakra’s, bijbehorende auralagen, organen en de kwaliteiten die daaraan verbonden zijn.
 • Werk je met visualisatie en meditatie, orakelkaarten, opstellingen en edelstenen.
 • Werk je aan je basisveiligheid om een liefdevolle hartsverbinding met jezelf en je omgeving aan te kunnen gaan.
 • Leer je hoe je Reiki op een holistische manier kunt inzetten, door het verband tussen emoties en lichamelijke klachten aan elkaar te verbinden.
 • Ontwikkel je je intuïtieve vermogens.
 • Reiki 3 ingewijden kunnen zich tot Reiki trainer ontwikkelen.
Hoe werkt het?

De aanleiding om dit programma te ontwerpen was dat Reiki zoveel meer is dan een healingtool. Wanneer de zachte, liefdevolle Reiki-energie meer wordt geïntegreerd als energie om de liefde te laten stromen en je eigen lichtfrequentie optimaal te verhogen wordt Reiki het pad naar verlichting waar het voor bedoeld is.

Dit is een compleet nieuw en uniek programma. Ik bied dit eerste jaar aan als try-out, daar heb ik in de bepaling van de prijs rekening mee gehouden. Ik zal regelmatig feedback vragen op de modules, en we ontwikkelen gaandeweg samen het programma.

Deelnemers worden niet naar niveau ingedeeld maar ontwikkelen zich gezamenlijk door met- en van elkaar te leren. Na je definitieve aanmelding doen we een telefonische intake (30 minuten) waarin we samen vaststellen hoe dit jaar voor jou persoonlijk het meest op kan leveren.

Praktische info:

Voor zover nu bekend starten er 2 groepen, een groep kan beginnen wanneer er minimaal 6 aanmeldingen zijn. Om te garanderen dat je de juiste begeleiding en aandacht krijgt werk ik met kleine groepen. Een groep bestaat uit maximaal 8 personen. Elke bijeenkomst duurt van 10.00-16.00 uur.

Datums groep 1:

5 maart, 9 april, 7 mei, 11 juni, 10 sept, 8 oktober, 5 november, 3 december 2022
7 januari, 4 februari 2023 (nog 1 plaats beschikbaar)

Datums groep 2:

26 maart, 30 april, 28 mei, 25 juni, 24 september, 22 oktober, 19 november, 17 december 2022
21 januari, 18 februari 2023 (nog 2 plaatsen beschikbaar)

Investering:

De investering in jezelf bedraagt €1250,-  wanneer je in keer betaalt. Je kunt er ook voor kiezen om in 12 maandelijkse termijnen te betalen, de maandelijkse termijn bedraagt dan €109,95.

Op dit programma zijn algemene voorwaarden van toepassing, deze vind je op mijn website. Bij akkoord word je aanmelding definitief. De groepen raken snel vol, eventueel kun je een optie nemen voor de duur van 2 weken.

Als je meer informatie over het programma wilt dan nodig ik je van harte uit om telefonisch, of via het formulier  contact met me op te nemen. Ik vertel je graag meer in een persoonlijk gesprek.

Liefs,

Petra

Turning Point holistische coaching en -therapie